Foto: Pixabay.com

Server Tlačové správy Sme medziročne s dvojnásobkom počtu užívateľov

V marci 2016 zaznamenal server tlacovespravy.sme.sk historicky druhú najvyššiu návštevnosť 114 210 reálnych užívateľov (RU). V porovnaní s marcom 2015 stúpol počet jeho návštevníkov takmer na dvojnásobok (+98%) a počet pageviews o takmer 41%. Mesačný priemer počtu užívateľov stránky bol za uplynulý štvrťrok (január až marec) 110 993 RU. Od spustenia stránky v roku 2011 bolo zadávateľmi na serveri umiestnených a zverejnených vyše šesťtisíc štyristo platených komerčných tlačových správ a pr článkov.
Tlacovespravy.sme.sk je centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk. Ponuka služieb servera je platená a umožnuje publikovanie jednotlivých tlačových správ s možnosťou ich príplatkového umiestnenia v prémiovom obsahu Sme.sk i možnosť uverejňovať cez platený prístup neobmedzený počet pr článkov. Kontakt: 02/59 233 227; internet@petitpress.sk. Použité zdroje údajov: Aimmonitor; Petit Press, a.s.

Viac článkov o tlačových správach na Sme.sk

Pridajte komentár